20 November 2012

produk hadalabo whitening lotion untuk memutihkan kulit



hyee alllss...~~~~~~~

woweeee...hari ni i da beli hada labo yg terhangat di pasaran tu..ramai sungguh yang review pasal produk ni...so since kulit dah gelap ni sebab asyik berjemor panas je i nak cuba lah product ni..

hopefully dapatlah jadi whitening mcm yg dihebatkan hihiii...produk ni ialah untuk whitening kulit yang dh gelap dan hilangkan kusam2 dan parut di muka....



nanti dh seminggu pakai i review plak result selepas pakai ye....hihiii....